Verkopen

U hebt besloten om uw schip te verkopen.

Huender Watersport is u hierbij graag van dienst. Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken wij samen met u onze werkwijze, onze voorwaarden en de diverse mogelijkheden om uw jacht te verkopen. Bijkomend voordeel voor u is dat uw schip kan blijven liggen op uw eigen ligplaats.

Stemt u in met met onze werkwijze dan maken we een bemiddelingsovereenkomst op en gaan we voor u aan de slag.

Om het schip goed te presenteren nemen wij het schip nauwkeurig op en maken we diverse foto s.

Uw boot wordt vervolgens opgenomen in de online database van Huender Watersport. We adverteren online op  een groot aantal binnen- en buitenlandse sites. Ook adverteren we in diverse magazines.

In overleg met u presenteren wij uw schip op beurzen zoals de Gebruikte Botenbeurs in Lelystad, de 2e Hands dagen in Hoorn en de Botenbeurs in Gorinchem.

Is er een geïnteresseerde voor uw jacht dan verzorgen wij vervolgens de gehele bezichtiging.

Verlopen de onderhandelingen, naar aanleiding van de bezichtiging, voorspoedig dan maken we de  koopovereenkomst op, waarin de gemaakte afspraken beschreven worden.

Een toekomstige koper heeft altijd de mogelijkheid om uw schip te laten onderzoeken door een gekwalificeerd expert. Dit houdt ook in dat het schip gelicht mag worden. De kosten hiervoor zijn echter wel voor rekening van de koper.

Wanneer het schip kadastraal ingeschreven is verzorgen wij de informatie naar een notaris. De geldstroom die met een dergelijke transactie te maken heeft loopt via de kwaliteitsrekening van de notaris. In alle andere gevallen lopen de gelden via de kwaliteitsrekening die Huender Watersport hiervoor beschikbaar heeft.

 

Comments are closed.